Boende i Jämtön

Bygga och bo i Jämtön

Om du är intresserad av att bygga nytt hus i Jämtön och därför införskaffa en lämplig tomt för ändamålet, kan du vända dig med eventuella frågor till Anders Karlsson.

För att få veta vad som gäller ifråga om olika områden kan bebyggas samt om vilka bestämmelser som gäller i övrigt kan du med fördel vända dig till Stadsbyggnadskontoret hos Luleå kommun. För planfrågor går det bra att ringa till planavdelningens expedition, tfn 0920-29 38 16 och för bygglovsfrågor till bygglovavdelningsens expedition, tfn 0920-29 35 45.

Det kan nämnas att Jämtön har bra service i form av  förskola, fritidsverksamhet och pensionärslägenheter. Dessutom finns Jämtögården med fina offentliga lokaler och tillgång till kök samt bra kommunikationer med Luleå/Råneå/Kalix genom sin närhet till E 4.

Kontaktperson: Anders Karlsson
Telefon:


Boende i Jämtön
Fyra st hyreslägenheter för pensionärer, i par om två och två, och de är belägna på den s k Folkets Hus-tomten ca 200 m söder om korsningen mitt i Jämtön (i riktning mot Rörbäck) finns tillgängliga (dock uthyrda för tillfället).


Rörbäcks Camping
I Rörbäck finns Rörbäcks Camping, vilken består av 84 mycket fina husvagnsplatser med el och kabel-TV. Två uthyrningsrum finns också vid Rörbäcks Camping. Rörbäcks Camping längst upp i bottenviken 50 km norr om Luleå, väg E4 trafikplats Jämtön. Belägen 11 km från E4, och det finns skyltning efter varje km från Jämtön.